VEȘTI BUNE 15 iulie 2020

Preotul Constantin Necula, în conferință la Făgăraș

de Administrator | 1052 vizualizări

Curtea Cetății Făgăraș va găzdui marți, pe 21 iulie, conferința „Valoarea rugăciunii inimii în teologia Părintelui Arsenie Boca”, al cărei invitat special este preotul Constantin Necula. Participarea la eveniment se face pe bază de bilet, în valoare de 20 de lei.

Fiecare participant va trebui să poarte mască de protecție, organizatorii vor măsura temperatura participanților care vor lua loc pe scaune, iar acestea vor fi la distanță de 2 m”, se arată în invitația publicată pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Făgăraș.

Evenimentul este programat să înceapă de la ora 19:00.

Biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0268 211 929 de luni - vineri între orele 10.00 - 16.00 și se vor achiziționa cu o oră înainte de începerea evenimentului de la Casieria Cetății”, mai arată organizatorii.

Constantin Necula este un cunoscut preot ortodox și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu, autor a numeroase cărți, printre care „Bucuria însingurării” (2017), „Vindecările lui Hristos și vindecarea noastră” (2017), „Risipitorii”, „Antifoane” și „Martorii Învierii”. Acestea din urmă vor fi lansate în cadrul conferinței din 21 iulie.

Evenimentul face parte din proiectul „Conferințele de Cultură ale Casei Cetății” și este organizat de Casa Municipală de Cultură Făgăraș și Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.