VEȘTI BUNE 30 octombrie 2019

Primul film inspirațional românesc, prezentat și la Făgăraș

de Administrator | 676 vizualizări

„Coborâm la prima” va fi difuzat de două ori la Casa de Cultură

Primul film inspirațional românesc, creația regizorului Tedy Necula, va fi prezentat în 18 noiembrie la Casa de Cultură Făgăraș. Prețul unui bilet este 10 lei. Tichetele de acces vor putea fi achiziționate în ziua evenimentului, de la Casieria Casei de Cultură.

„Filmul îl veți putea vedea luni, 18 noiembrie 2019, de la ora 12.00 (grupuri organizate) și de la ora 19.00”, anunță, prin intermediul Facebook, gazdele evenimentului, Casa de Cultură Făgăraș.

„COBORÂM LA PRIMA” este un film care vorbește despre natura umană și despre comportamentul în situații de criză, dar și despre cum poți să descoperi cu adevărat pe cineva dacă ai timp să-l asculți.

Nevoiți să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între stații, călătorii încep să se descopere, să înlăture prejudecățile pe care le au față de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie. Povestea filmului devine cu atât mai emoționantă datorită contextului: acțiunea se desfășoară în dimineața următoare incendiului de la Colectiv”, arată descrierea filmului.

Este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificație specială pentru unii dintre noi”, declară regizorul Tedy Necula.

Filmul a avut premiera în 26 octombrie 2018.

Informații și rezervări la evenimentul ce urmează să aibă loc la Făgăraș, la numărul de telefon 0268 211 929 de luni - vineri între orele 09.00 - 17.00.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.