VEȘTI BUNE 4 iulie 2019

Pui de urs salvat dintr-un canal adânc de aproape trei metri

de Administrator | 421 vizualizări

Operațiunea a avut loc la Victoria

Un pui de urs a fost salvat miercuri după ce a căzut într-un canal colector, cu o adâncime de aproximativ 3 metri, din strada Aleea Uzinei din Victoria, în curtea unei societăți comerciale. Martorii au informat jandarmii de starea ursulețului imobilizat printr-un apel la 112.

La misiunea de salvare au participat jandarmii de la Postul de Jandarmi Montan Sâmbăta, reprezentanți ai ICAS Brașov, ai Ocolului Silvic și Fondului Cinegetic. Soluția găsită pentru salvarea animalului a fost introducerea unui trunchi de brad în canal, pe care ursul s-a putut cățăra și elibera în siguranță.

„Jandarmii montani de la Sâmbăta au făcut întâi cunoștință cu ursoaica (”mama sa”) agitată și au trebuit să aștepte până când aceasta a plecat, după ce a încercat ea să-l salveze.

Atunci când pui pasiune în ceea ce faci apar și cele mai bune rezultate. Soluția ingenioasă de eliberare a puiului de urs a venit de la reprezentanții ICAS Brașov, cărora le mulțumim pe această cale, pentru implicare și solicitudine”, au scris pe pagina de Facebook jandarmii din Brașov.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.