VEȘTI BUNE 18 noiembrie 2019

Șezătoare caritabilă, la Făgăraș

de Administrator | 684 vizualizări

Din fondurile colectate se vor cumpăra cadouri pentru 60 de copii din Țara Făgărașului

Proiectul „Cutiuța călătoare” ajunge miercuri, 28 noiembrie 2019, începând cu ora 17:00, în holul Casei de Cultură din Făgăraș. Aici va avea loc un eveniment caritabil, numit Șezătoare cu Porțile Deschise.

În cadrul serii caritabile se vor organiza pe lângă ateliere interesante pentru copii, și un târg cu daruri de sărbători realizate de mână și nu numai.

Vă așteptăm la un eveniment mai altfel. O Șezătoare cu Porțile Deschise, în compania doamnelor de la Grupul de Șezători în Țara Făgărașului, care dăruiesc din priceperea și cunoștințele lor în ale cusutului, croșetatului și gătitului pentru copiii din proiectul Cutiuței călătoare de Crăciun.

 Veți găsi plăcinte și gogoși, lucruri făcute de mână, numai bune de dăruit celor dragi, precum si ateliere pentru cei mici, care vor putea să-și coasă primul semn de carte”, informează organizatorii.

Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi utilizate pentru copiii nevoiași, anunță coordonatorii acțiunii.

Din bucuria întâlnirii noastre vom dărui Bucurie acolo unde ea nu ajunge prea des.  Toate fondurile strânse vor fi folosite pentru cadouri pentru 60 de copii din Țara Făgărașului, copii din Familia Hospice Casa Speranței Făgăraș și beneficiarii proiectului „Hrană pentru trup, suflet și minte””, mai transmit organizatorii.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.