VEȘTI BUNE 6 octombrie 2020

Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Ana Odagiu și alții, pe scena Casei de Cultură Făgăraș

de Administrator | 890 vizualizări

Comedia „Cum să pierzi totul într-o zi”, care de la premieră și până în prezent a avut peste 10 milioane de spectatori în 20 de țări, va fi adusă la Făgăraș, de actorii Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Ana Odagiu și alții, într-un spectacol în regia lui Răzvan Oprea.

Evenimentul este programat miercuri, 28 octombrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură.

„Miercuri, 28 octombrie, de la ora 19.00 vă invităm la „Cum să pierzi totul într-o zi”, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, după „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, o comedie fabuloasă, despre un industriaș bogat și avar care pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri si quiproquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

Această comedie fantastică a făcut de la premieră și pana astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.

Vrei o seară în care să râzi pe săturate și să te destinzi la o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun? Vino la „CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI”!”, este mesajul transmis de organizatorii evenimentului.

Regia: Răzvan Oprea

Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Victor Vurtejanu, Radița Roșu

Scenografia: Simona Marcu

Preț bilet 40 lei. Preț bilet 20 lei (elevi, studenți și pensionari)

Informații și rezervări la tel. 0268 211 929 de luni – vineri între orele 10.00 – 16.00.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.