VEȘTI BUNE 1 august 2019

Starul internațional Ronan Keating concertează la Brașov

de Administrator | 494 vizualizări

Festivalul Cerbul de Aur 2019 îl aduce în fața publicului din România pe celebrul star de origini irlandeze Ronan Keating. Concertul va avea loc în 24 august, pe scena ce va fi amplasată în Piața Sfatului. 

„Ronan Keating, starul irlandez care a cucerit lumea alături de celebra trupă Boyzone și apoi ca artist solo de succes, va oferi fanilor Festivalului Cerbul de Aur 2019 o seară memorabilă!

Hituri precum "When You Say Nothing at All" si "If Tomorrow Never Comes" se vor auzi pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019.

Cântăreț, compozitor, actor, membru al juriului și antrenor vocal pentru nenumarate spectacole internationale de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. El a fost liderul trupei Boyzone și, împreună cu aceștia, a lansat şapte albume de studio, numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de albume. În 2000, începe cariera sa solo, prin lansarea a nu mai puțin de zece albume, vândute în peste 20 milioane de exemplare.

Vino să îl vezi Ronan Keating, într-un recital de neuitat în Seara de Gală a Festivalului Cerbul de Aur 2019! – 24 august 2019, Piața Sfatului, Brașov”, transmit organizatorii celebrului festival.

Seria concertelor de la a XIX-a ediție a Cerbului de aur vor fi deschise de artiștii Ștefan Bănică Jr. și Irina Rimes.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Accesul la festival se face pe bază de bilet, cu prețuri care variază între 70 de lei pe seară, până la 450 de lei abonament VIP. Aceste pot fi cumpărate online, de pe eventim.ro.  

În acest an, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, iar echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul oficial cerbuldeaur.ro.  

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.