VEȘTI BUNE 21 noiembrie 2019

Târgul de Crăciun din Făgăraș se deschide de 1 Decembrie

de Administrator | 875 vizualizări

Prima duminică din decembrie este dublu motiv de sărbătoare la Făgăraș. Târgul de Crăciun din Piața Republicii se deschide anul acesta chiar de Ziua Națională.

Programul de 1 decembrie începe la ora 12:30, la Monumentul Eroilor, unde va avea loc o depunere de coroane.

Activitățile se mută în Sala Mare a Casei de Cultură de la ora 14:30. Aici se va desfășura Festivalul de cântece patriotice pentru copii „Sfântă-i țara mea”.  

Aprinderea luminilor de sărbători din Piața Republicii va avea loc de la ora 17:00.

Tot atunci au loc și activități dedicate celor mici, printre care un spectacol de animație, pictură pe față și baloane modelate.

La Făgăraș, anul acesta vor fi împodobiți brazii și molizii naturali din oraș, pentru protejarea mediului, după cum au anunțat autoritățile locale.

Intenționăm să împodobim brazi/molizi deja plantați pe domeniul public din municipiu. (...) Încercăm astfel să facem un pas mic spre protejarea mediului, prin evitarea tăierii arborilor din pădure și transportarea acestora în oraș. De asemenea, vor fi economisiți bani la bugetul local prin eliminarea costului brazilor și combustibilului necesar pentru transport”, a transmis Primăria Făgăraș.

Seara se încheie spectaculos cu momentul retragerii cu torțe a militarilor din cadrul Centrului de Perfecționare Infanterie „Constantin Brâncoveanu”. Evenimentul este programat la ora 18:00.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.