VEȘTI BUNE 5 octombrie 2018

Ultima oprire în stația iubirii, la Casa de Cultură din Făgăraș

de Administrator | 427 vizualizări

Producția Teatrului Aureliu Manea din Turda, „Ultima Haltă în Paradis”, în regia lui Andrei Mihalache, ajunge miercuri, 10 octombrie a.c., la Casa de Cultură din Făgăraș. Evenimentul începe de la ora 19:00, iar intrarea costă între 10 și 15 lei pe bilet.

Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital, către un Ionel lipsit de experiență. Ultima haltă în Paradis este o piesă de dragoste, despre modurile în care poți cuceri o femeie.

Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc? … Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ….Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ….”, spune regizorul Andrei Mihalache, potrivit Casei de Cultură a Municipiului Făgăraș.

Scenografia spectacolului îi aparține lui Alexandru Radu, iar din distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Raluca Eremei-Bîrza, Miky Paicu, Dorina Nemeș, Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni.

Prețul unui bilet întreg costă 15 lei, iar biletul redus costă 10 lei.

Informații și rezervări la telefon 0268/211929.

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.