VEȘTI BUNE 20 mai 2019

Ziua Copilului, sărbătorită cum se cuvine la Făgăraș

de Administrator | 409 vizualizări

Ziua Internațională a Copilului este marcată săptămâna viitoare, de 1 Iunie, și la Făgăraș cu o mulțime de acțiuni interesante. Printre acestea se numără ateliere creative, vânătoare de comori, concursuri sportive, teatru și film. De asemenea, în fața Casei de Cultură se va amenaja și un parc de distracții.

De 1 Iunie, concursul de alergare „Campion pentru sănătate” ajunge la ediția a VI-a. Înscrierile debutează la ora 09:00, în fața Cetății Făgăraș, unde va și avea loc evenimentul. Startul competiției se va da la ora 10:00.

Între orele 09:00 și 22:00, pe platoul din fața Casei de Cultură va fi amenajat un parc de distracții pentru copii. Tot aici, între orele 15:00 și 20:00 se vor derula ateliere pentru dezvoltare artistică și creativă, dar și pictură pe față, baloane modelate, vânătoare de comori. De asemenea, și celebrul șoricel, Mickey Mouse va fi prezent între copiii care vor să facă fotografii alături de acesta.

Începând cu ora 17:00, Teatrul „Arlechino” din Brașov aduce în fața celor mici spectacolul „Pisicile aristocrate”, pe scena din Sala Mare a Casei de Cultură. La eveniment intrarea este liberă.

Iar începând cu ora 20:00 programul prevede Cinema în aer liber pe platoul Casei de Cultură, unde va fi difuzat filmul „Spider -Man – Into the Spider-verse”.

Organizatorii evenimentelor sunt: Primăria Municipiului Făgăraș, Casa de Cultură Făgăraș, Microcerul de Educație Fizică și Sport, Școala Gimnazială „Ovid Densușianu” Făgăraș, AVE Făgăraș și Fundația Comunitară Țara Făgărașului.  

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.