OAMENI BUNI 25 martie 2019

Conferința MAMA redefinește puterea, la Făgăraș

de Administrator | 966 vizualizări

Evenimentul ajunge la a doua ediție la final de martie

Conferința motivațională MAMA, organizată de Asociațiile Happy Moms și AVE, revine cu o a doua ediție sâmbătă, 30 martie, la Casa Municipală de Cultură Făgăraș. Evenimentul, care și-a anunțat deja vorbitorii, începe de la ora 11:00. Tema ediției este „Redefinind Puterea”.

„Speakerii din acest an sunt persoane reprezentative pentru domeniul lor de activitate, îmbogățind, cu un punct de vedere personal, sincer, constructiv referitor la puterea feminină, perspectiva unei construcții comune – viziune sau afaceri – și complementare feminin-masculin”, arată, prin intermediul Facebook, organizatorii evenimentului.

Printre vorbitorii anunțați până în prezent se numără: Attila Czentye (psiholog, părinte a doi copii), Ciprian Valentin  Bîlbă  (preot, psihoterapeut, profesor, realizator de emisiuni TV), Lidia Bădilă (specialist în comunicare și blogger), Ioana Damian Bitere ( solistă a Operei Comice pentru Copii), Dana Tudose-Tianu ( moderatorul și fondatorul platformei de conversații și interviuri în limba engleză, Coffee and Stories), Makcim Fernandez Samodaiev ( solist instrumentist al Filarmonicii de Stat Sibiu),  Dana Anghelescu (manager editorial), Tiberiu Lukacs (fost pilot de avioane supersonice de luptă, cu experiență și în management în vânzări și business development), Daniela Elena Graură ( antreprenor, patron de restaurant, de atelier de produse naturale artizanale și al unei companie/divizie de catering) și Roxana Magopeț (director de Marketing și PR al FAN Courier).

Participarea la eveniment se face pe baza unei contribuții de 40 de lei (standard) sau 20 de lei (elevi/studenți).

Conferința este una caritabilă, anunță organizatorii, pentru că „fondurile se strâng pentru proiectul BUSINESS TEEN - program de dezvoltare a abilităților antreprenoriale, dedicat adolescenților”.

Biletele se pot achiziționa de la Casa Municipală de Cultură Făgăraș.

Sursă foto: Facebook/ Conferința MAMA. 

Distribuie articolul:  
|

OAMENI BUNI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.