OAMENI BUNI 4 decembrie 2019

Peste 120.000 de lei donați pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalului Făgăraș

de Administrator | 937 vizualizări

Donațiile strânse în urma balul caritabil, organizat săptămâna trecută la Brașov, pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalului Făgăraș se ridică la 120.000 de lei, anunță organizatorii evenimentului.  

Totul a fost posibil datorită solidarității celor 500 de persoane prezente la bal, printre care s-au numărat 180 de făgărășeni. Sponsorii evenimentului, de asemenea, și-au oferit sprijinul și au donat bani sau aparatură electronică, necesară desfășurării activității”, transmite Primăria Făgăraș.

Reprezentanții Sergiana Grup și conducerea Spitalului Municipal Făgăraș se vor întâlni în săptămâna 16-20 decembrie, pentru a stabili cum vor fi folosite fondurile.

Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest proiect, fie prin participarea la bal, fie prin donații sau sponsorizări. Proiectul acesta este despre noi toți și despre bine, binele pe care îl putem face nemăsurat, fiecare dintre noi. Vom face publice informațiile despre felul în care au fost utilizați banii strânși, după finalizarea achizițiilor”, spune și Silvana Oprea, coordonatoarea proiectului „Gândește cu sufletul”, inițiat de Asociația Sergiana.

Primăria anunță și că lucrările pentru mutarea și reabilitarea secției vor fi încheiate în primăvara anului viitor. Investiția, de 2 milioane de lei, este asigurată din bugetul local.

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

OAMENI BUNI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.