OAMENI BUNI 14 noiembrie 2018

Se caută voluntari SUPER în Țara Făgărașului

de Administrator | 839 vizualizări

Festivalul de filme făcute de adolescenți revine cu o nouă ediție și are nevoie de ambasadori

„Super”, festivalul de filme făcute de adolescenți caută voluntari din România și Republica Moldova care să fie ambasadorii proiectului în comunitățile din care fac parte. Printre activitățile pe care aceștia trebuie să le deruleze se numără promovarea campaniei de înscriere a filmelor și organizarea de evenimente marca Super, ca de exemplu proiecții de film, ateliere, retrospective și altele. Înscrierile se fac până în 15 noiembrie a.c..

„Super, festivalul de filme făcute de adolescenți își propune să ajungă la cât mai mulți tineri din România și Republica Moldova și să dea pasiunea pentru film mai departe. (...) Cei care vor să se înscrie trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din România (din afara Bucureștiului) sau Republica Moldova și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival”, transmit organizatorii festivalului, printr-un comunicat de presă.

Înscrieri

Înscrierile se fac până cel târziu în 15 noiembrie, completând formularul de înscriere de pe site-ul Super, AICI!

Anul trecut, 16 orașe, printre care și Făgăraș

Printre orașele în care festivalul Super a ajuns la ediția anterioară se numără și Făgărașul. Atunci evenimentul s-a desfășurat  în 16 orașe din România și Republica Moldova— Arad, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brăila, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Făgăraș, Focșani, Harghita, Suceava, Târgu Jiu, Alexandria, Lugoj și Chișinău—unde au avut loc workshop-uri, retrospective și petreceri tematice. În total, la evenimentele Super au participat peste 600 de persoane.

„Faptul că am fost ambasador a fost una dintre cele mai bune rampe de lansare referitor la evoluția mea personală, cât și socială. Mi-a fost greu la început să mă urnesc, să construiesc un proiect de la zero si mi-era tare frică că o să ajung să nu fac nimic în final, însă am primit constant suport și ajutor din partea echipei, deși eram la distanță, iar până la urma totul a decurs de o mie de ori mai bine decât m-aș fi așteptat vreodată.  Recomand, recomand, recomand maxim tinerilor să se înscrie ca ambasadori, pentru că așa puteți sa dobândiți niște skilluri super useful de project management, asta în timp ce vă distrați si lucrați pentru un festival care chiar oferă ceea ce promite”, spune Luisa Balaban, ambasador super 2017-2018 la Brăila.

„Super” este cel mai mare festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. Festivalul organizat în majoritate de tineri, s-a născut în 2013, din dorința unor regizori adolescenți de a avea un loc unde să își arate filmele, unde să se exprime.

În iunie 2018 a avut loc ediția a 6-a, la Cinemateca Eforie - cu peste 50 de scurtmetraje naționale și internaționale, ateliere de film, fotografie, poezie și creative writing, 2 proiecții Super Warm-Up, o expoziție de artă și petreceri.

Detalii despre evenimente pot fi găsite pe:

Pagina de Facebook

Site-ul SUPER;

Urmărește-ne și pe instagram. 

Distribuie articolul:  
|

OAMENI BUNI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.