OAMENI BUNI 21 februarie 2019

Spectacol despre adevărata menire în viață, pentru copiii din Țara Făgărașului

de Administrator | 1115 vizualizări

„Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”

Casa Municipală de Cultură Făgăraș aduce copiilor din Țara Făgărașului un nou spectacol de neuitat, de această dată spre ce înseamnă de fapt să îți descoperi adevărata menire în viață. „Lampio și Grăuntele de lumină”, povestea originală, adaptată și dramatizată pentru copii de Victoria Pătrașcu, se va juca în Făgăraș sâmbătă, 16 martie 2019, ora 11.00. Costul unui bilet este de 10 lei.

„Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găsească. Altfel, ce-ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață.

Dragi copii de toate vârstele,veniți să îl vedeți pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, hotărâre, talent și descoperire a propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări. Alături de Lampio, îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.

„Lampio și grăuntele de lumină” inspiră, înalță și schimbă. Copiii își vor găsi un nou super erou care reușește să-și atingă scopul prin cunoștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor”, arată textul de prezentare al spectacolului, prezentat pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Făgăraș.

Spectacolul este realizat de Teatrul Muzical Stela Popescu, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Își dă concursul corpul de balet al teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf, Ioana Macarie.

Premiera a avut loc în octombrie 2017, la Palatul Național al Copiilor din București.

Distribuie articolul:  
|

OAMENI BUNI

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.