VEȘTI BUNE 27 martie 2019

Dezbatere publică pe tema bugetării participative

de Administrator | 336 vizualizări

Făgărășenii sunt invitați joi, 4 aprilie, de la ora 18:00, la Casa Municipală de Cultură la o dezbatere publică pe tema procesului de bugetare participativă.

„Organizăm această dezbatere pentru a da ocazia tuturor făgărășenilor și celor interesați de proiectul de bugetare participativă la Făgăraș să participe, să afle mai multe despre acest proces, despre proiectele primăriei și despre cum fiecare dintre noi se poate implica”, informează reprezentanții Primăriei Făgăraș prin intermediul Facebook.

Inițiativa de Bugetare Participativă le permite cetățenilor să aibă un cuvânt de spus în deciziile privind priorităţile de cheltuire a banilor din bugetul local al municipiului.

Fiecare cetățean care locuiește lucrează sau studiază în Făgăraș și are vârsta de cel puțin 18 ani poate de acum să depună proiecte cu idei de cheltuire a banilor publici. Scopul programului lansat de Primăria Făgăraș este cel de a-i determina pe cetățeni să își asume un rol de participant activ în definirea şi abordarea problemelor comunităţii din care fac parte.

Dezbaterea se va derula în sala mică a Casei de Cultură, la etajul 1.

Sursă foto: Facebook. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.