VEȘTI BUNE 21 octombrie 2019

Școala „Ovid Densușianu” va avea sală nouă de sport

de Administrator | 824 vizualizări

Aproape 6,5 milioane de lei vor investi autoritățile în sala de sport a Școlii Generale „Ovid Densuşianu” din Făgăraş, a anunțat luni primarul Gheorghe Sucaciu. Proiectul va fi implementat prin Compania Națională de Investiții.

„Cred că sportul este un factor important pentru educaţie şi pentru sănătatea cetăţenilor. Am prezentat într-o postare anterioară bazinul de înot, acum vă prezint stadiul proiectului sălii de sport de la Şcoala Generală Ovid Densuşianu Făgăraş. Este o investiţie de 6.479.584 lei fără TVA. Nu aş fi reuşit implementarea acestor proiecte fără echipa din primărie, căreia îi mulţumesc pe această cale. Responsabilă de implementarea celor două proiecte este doamna Vlad Mihaela”, a scris primarul Gheorghe Sucaciu pe pagina sa de Facebook.

Edilul a punctat că proiectul a ajuns în etapa de soluționare a contestațiilor.

Primăria a publicat în 9 aprilie a.c., pe SEAP, procedura de achiziţie pentru contractul de Proiectare faza adaptare amplasament şi asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia de lucrări pentru obiectivul de investiţii Sală de sport şcolară în localitatea Făgăraş, str. Vasile Alecsandri, nr. 13, jud. Braşov, cu data limită de depunere oferte 6 iunie.

„Termenul limită de finalizare a etapei de Evaluare calificare/tehnică a fost 22.07.2019. În urma acestei evaluări procedura de achiziţie a fost contestată în data de 08.10.2019, fapt ce duce la obligativitatea soluţionării contestaţiei de către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor în 15 zile de la înregistrare cu posibilitate de prelungire conform Legii.

Termenul limită de evaluare financiară este 06.12.2019 cu posibilitate de prelungire conform Legii”, a mai transmis Gheorghe Sucaciu.

Proiectul a fost început în anul 2016. 

Distribuie articolul:  
|

VEȘTI BUNE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.